dijous, 26 de juliol del 2012

Desè aniversari (1991)

Per celebrar el desè aniversari, es van inspirar en els carnavals de Venècia (túnica i mascara): van dissenyar una disfressa de lluna i estels, composta per  una túnica blava que van complementar amb una màscara en forma de mitja lluna daurada i una diadema estelada.


Per immortalitzar aquest aniversari, es fan uns clauers de recordatori i un rètol lluminós amb el logotip de la colla, que a partir de llavors ha anat sempre a la carrossa.

La carrossa la van decorar amb una gran escala central, per poder pujar a la Lluna, i unes petites fonts de decoració.






La colla enguany es llança a un nou repte i comença la seva participació a l’Anada a l’antiga entre Reus i Salou. La idea d'organitzar un acte com l'Anada a l'Antiga va sorgir de les mateixes colles de carnaval, que consideraven que esperar-se un any perquè tornés Carnestoltes era massa temps. Per tant, van decidir organitzar alguna cosa a l'estiu. La festa celebra la commemoració dels primers estiuejants que, a principis del segle XX, anaven des de Reus a les platges de Salou a peu, en carro o en carrilet, per gaudir del primer bany de l’any. Per l’ocasió la colla escull un banyador de ratlles de color banc i vermell per els homes i un vestit  vermell amb “topos” i ratlles blanques per les dones. Per desplaçar-se fan servir un vell camió, encara que hi ha gent que baixa en bicicleta o en motos antigues.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada