dilluns, 16 de juliol del 2012

30è aniversari (2011)


Seguint en un clima d’enfonsament econòmic total, vigent des del 2008, la colla va decidir que s’havia de triar una disfressa “de bossa”, ja que no podien continuar pagant el que costava la modista. Després de pensar molt i presentar diferents propostes, vam triar la de pirata. Tot i així, posaven pegues a tot arreu, i vam acabar fent un mix de diferents vestits, triant les teles que volíem i acabant  portant-lo a la modista. Després de presentar un primer model, van decidir canviar la tela de la camisa i el vestit, ja que no ens agradava, i vam fer-ne un segon. Conclusió: va ser un dels anys més cars de la colla, ja que vam acabar triant unes teles boniques, però cares.

La disfressa consistia en una camisa blanca, que les noies portaven caiguda fins les espatlles, i una faldilla (i pantalons) a ratlles, de color verd i negre. Els homes portaven una mena de casaca de color vermell al damunt, oberta, decorada amb tavelles negres i un faixí “daurat”. Les noies, en canvi, portaven un “cosset” per damunt de la camisa, vermella, a conjunt amb els homes, decorat amb uns fils de color daurat que l’ajustaven a la figura. Al cap, portàvem un mocador lila i alguns van comprar-se perruques trenades, lloros o collarets per donar més diversitat al vestit.

Aquest any, vam tirar d’aportacions de la colla, l’expo-profit i els patrocinadors per convertir la carrossa en un vaixell pirata ultradecorat,  envoltat per cordes, calaveres i llençols. A la part de darrere, on ballem, vam posar la proa, deixant una plataforma pels altaveus i un tresor pirata ple d’or, rodejat d’una barana de fusta, i es va construir una sirena amb cartro-pedra  que vam lligar al pal de bauprés, pintada de color daurat. Al mig de la carrossa vam posar el pal major, on van alçar una bandera pirata, que consistia en un cap de calavera amb el nostre mocador vermell al cap. Al segon pis de la carrossa, hi vam posar el timó, que no girava, per que hi juguessin els nens. A la part de sota de la carrossa, vam pintar les onades blaves del mar, per simular que hi navegàvem.



El cartell guanyador de Carnaval, exposat per tot Reus durant les festes, va ser el presentat per la nostra colla, fet pels Tanga Boys (Josep Maria Figuerola, Joan Andreu Velasco i Anton Buquera).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada