dijous, 19 de juliol del 2012

Dos anys de ballarins (2004-05)


2004. Les majorets de la Colla


Decidim anar de Majorets: la disfressa consistia en una jaqueta blava i faldilles de color rosa, tot i que alguns van preferir anar amb pantalons, i el típic bastó de Twirling.

Per poder fer un bon paper dintre de les rues, vam fer un parell d’assajos amb una ex-majoret, que ens va ensenyar quatre passos bàsics per poder fer quan la carrossa parava.

La carrossa la van pintar blanca i un grafitaire de la colla va dibuixar diferents components de la colla pels espais buits.  


2005. Les ballarines de la Colla


Després de molts anys suplicant i demanant-ho, vam sortir de ballarines. Per l’ocasió, ens vam vestir com ‘reinones’ de la dansa i ens enfundem en un llampant  vestit vermell i un glamurós tu-tu, rematat per una fastuosa tiara. 

La carrossa la pintem de vermell a conjunt amb el color del nostre vestit, i a la part de davant hi van dibuixar una noia ballant.

La colla, per no ser menys, tornar a pujar al carro de les modes i porta al món del col·leccionisme la seva pròpia placa de cava amb el nostre logotip, en dos colors (vermell i groc). Desprès de recórrer totes les fires de col·leccionistes de plaques de cava sense cap èxit, el cava s’acaba venent tot entre els seus membres. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada