dimecres, 18 de juliol del 2012

Realització d’un gran repte (2006)



Tot comença al finalitzar el Carnaval anterior. El president ens recorda un repte que la Colla té pendent: l’organització de l’arribada del Carnestoltes. Un cop clara i perfilada la base de treball, es va fer una reunió per decidir si tiraven endavant o no. Quan es vota positivament, el cap de l’operació proposa 3 candidats al tro, una hostessa, un regidor, un presentador i una Reina, la novetat més important que es vol introduir aquest any.

Guions, localitzacions d’equips de so i vídeo, reunions, pressupostos, entrebancs, atretzo, assaigs, i molts nervis van donar fruit a: Actes d’elecció i coronació del Carnestoltes XLVI de Reus.

L’idea de sortida es basa en la parodia dels polítics, que es treuen els ulls per poder menjar-se el màxim de pastís que hi hagi, però seran aturats per la Reina, que els desautoritza. A partir d’aquí van dissenyar una campanya electoral carnavalesca, amb l’enganxada de cartells dels tres candidats a Carnestoltes.
Vam crear un espectacle molt visual, com un reality show de televisió, amb pantalles gegants i molt bona acústica. 




A la Rua, la Colla es va disfressar d’una cosa que encara ningú sap explicar: volien anar de gala, ja que celebraven el 25è aniversari, i van voler triar un vestit inspirat en els anys 60, estampat amb molts colors. El resultat va ser un vestit blanc amb topets de colors diferents i una jaqueta vermella.

A la carrossa hi vam pintar diferents escrits referits al nostre aniversari i van fer un rètol lluminós que a la nit ressaltava bastant.

Va ser el primer any que es van haver de suspendre els actes del diumenge a la tarda, ja que va començar a ploure, i les Colles vam haver d’anar a dinar al Pavelló del Reus Deportiu. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada